normaal doet het 'baasje' dat....

normaal doet het 'baasje' dat....

op de camping altijd aanlijnen !

op de camping altijd aanlijnen !

Huisdieren

Op vakantie naar Beringerzand mogen uw huisdieren mee, maximaal 2 per plaats, maar……. Laat niet als Dank!!! 

Mogen alle honden mee ?

NEE !    Aangezien wij een kindvriendelijke camping willen zijn, vinden wij het niet gepast om honden met een mogelijk 'niet-kindvriendelijk' karakter op de camping toe te laten.
Wij behouden ons het recht voor om huisdieren te weigeren op het campingterrein. Ook tijdens het verblijf op de camping kan het zijn dat een hond (ras maakt niet uit) als gevaarlijk beoordeeld wordt, door zijn gedrag. 
Het is erg lastig om hond aan te merken als gevaarlijk. Vandaar dat we hiervoor beleid hanteren. De Rijksoverheid heeft een lijst (
KLIK HIER voor de lijstgepubliceerd met 'mogelijk' gevaarlijke honden, waarbij wij aanmerken dat acceptatie van een hond, vermeld op deze lijst, bij een boeking op camping Beringerzand, aantoonbaar in bezit moeten zijn van een erkend NHSB-stamboom document. Voor vragen, overleg of informatie hierover kunt u contact opnemen met de bedrijfsleider.

Let op: Bezoekers en logees kunnen geen huisdieren meebrengen!

Mogen huisdieren overal ?

NEE HELAAS!    In onze verhuur-accommodaties (stacaravans, Vakantiewoning 't Witte Huis, Bamboe Lodgetent en de verhuur Tipi's) mogen geen huisdieren mee. Deze accommodaties worden ook vaker verhuurd aan gasten met allergiën.  

Aanlijnplicht
U als eigenaar verplicht zich om uw huisdier op en buiten de camping altijd aangelijnd te houden.

Hondenpoep / Overlast
Het bij aankomst meegekregen MyDog-zakje dient u bij u te hebben en te gebruiken (ook buiten de camping). Uiteraard kunt u ook uw eigen 'poep' zakje of schepje gebruiken. Na gebruik het zakje in een vuilnisbak (bij de hondenpoortjes op de camping en bij de wandelroutes) deponeren.

Een afrastering | hekwerkje of anderszins rondom uw plaats of tent is NIET TOEGESTAAN

Overnachting Tarieven 2018  Huisdieren

Huisdieren, per huisdier, maximaal 2 per plaats, aangelijnd 
per Nacht€ 5,00
per Kort arrangement  ***€ 55,00
Lente- of seizoen arrrangement ***€ 80,00
Waarborg sleutel hondenpoortje€ 10,00

***   Bij boekingen die buiten enig, of langer als een (lang of kort) kampeerarrangement berekend worden, wordt  het TARIEF per Nacht gefactureerd !