Ontdek het Land van Peel en Maas vanuit Camping Beringerzand

Camping Beringerzand ligt middenin het Land van Peel en Maas. Het gebied strekt zich uit van Brabant tot Midden-Limburg. Hier treft u Nederland op z’n mooist, met adembenemende natuur, cultuur en uiteraard échte Bourgondische gastvrijheid. Dat merkt u niet alleen op de camping, maar ook tijdens een lange fiets- of wandeltocht zullen tegenliggers u met een vriendelijk ‘Hoij’ begroeten!

Limburg op z’n mooist

Camping Beringerzand is de perfecte uitvalsbasis om op de fiets of te voet het Land van Peel en Maas en de omliggende dorpen te ontdekken. In Limburg liggen maar liefst drie Nationale Parken, die uiteraard de moeite zijn om te verkennen. Buiten de parken zijn adembenemende fiets- en wandelroutes langs de mooiste plekken van Limburg uitgezet. Ze leiden u door eeuwenoude dorpen, unieke natuurgebieden en langs verse streekproducten. Lekker voor onderweg of om mee terug te nemen naar de camping!

Ga eropuit in Limburg

Maar er is nog meer te beleven vanuit Camping Beringerzand.
De hierna genoemde uitstapjes zijn door ons zelf geselecteerd op basis van een samenwerking. We bieden via onze receptie bijvoorbeeld een leuke korting, aanbieding en meestal verkopen we zelfs de toegangstickets voor een interessante prijs voor u als gast in het Limburgse Land !

 

Via de onderstaande 'widget' kunt u, voor aanvang van uw vakantie, een kijkje nemen op de regionale, toeristische website 'Liefde voor Limburg' !  U heeft bijna geen tijd meer om te luieren tijdens uw vakantie!

 

Deze tips worden mede mogelijk gemaakt door