uitzicht vanaf het terras op de golfbaan

uitzicht vanaf het terras op de golfbaan

Aanbieding voor Beringerzand: 2 personen voor het tarief van 1 persoon

Aanbieding voor Beringerzand: 2 personen voor het tarief van 1 persoon

de familie Beumers verwelkomt u graag op het wijndomein

de familie Beumers verwelkomt u graag op het wijndomein

even een balletje slaan....

even een balletje slaan....

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof

Op 2 km afstand van camping Beringerzand ligt Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof.

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof in Grashoek biedt een scala aan faciliteiten voor een dag op en top genieten. Combineer een ontspannend golfpartijtje met een lekkere streekeigen lunch of diner en/of met een heerlijk glas wijn uit eigen wijngaard.

/

Kapèlkeshof beschikt over een 21 holes golfbaan, wijngaard, wijnmakerij, gezellig restaurant en een mooi terras met uitzicht over de golfbaan. Iedereen mag (na een korte golfinstructie) de golfbaan spelen. ook zonder GVB.

De 18 holes Kapèlkeshof baan met afstanden tussen de 40 en 150 meter, en voor de geoefende golfer is er ook de uitdagende Solaris baan met afstanden tussen 40 en 280 meter.

Ook kunt u bij Kapèlkeshof terecht voor een wijnproeverij van streekwijnen of een uitgebreide rondleiding door de eigen wijngaard.

 

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof staat voor Genieten!                                                   De familie Beumers en medewerkers heten u graag van harte welkom….

 

Aanbieding voor gasten van camping Beringerzand:

/

De 'Golf - 2 voor 1'  ACTIE

Tijdens uw vakantie op camping Beringerzand of vakantiewoning 't Witte Huis biedt Kapèlkeshof u aan om op vertoon van uw slagboompasje een 2e persoon GRATIS mee te laten golfen !

Deze aanbieding geldt alléén voor golfen op maandag t/m donderdag.  

 

Openingstijden
Kapèlkeshof is het hele jaar geopend van 10.00 uur tot zonsondergang en op maandag vanaf 13.00.     In de wintermaanden (december, januari en februari) zijn er aangepaste openingstijden

 

 Wijn - Verwenarrangement - vanaf 2 personen te boeken
U wordt ontvangen met de 'parel van Peel & Maas' en maakt op eigen gelegenheid een wandeling naar onze wijngaard. Vervolgens proeft u op ons terras of in het restaurant drie wijnen van ons eigen wijndomein met een uitgebreide toelichting. Tussendoor kunt u genieten van een bourgondische plank waarop een variatie aan bourgondische hapjes wordt gepresenteerd.  Prijs per persoon: € 18,75

Faciliteiten en Website

  • Golfbaan 18 holes par 3
  • Golfbaan 9 holes par 3/4
  • Driving-range gedeeltelijk overdekt
  • Oefenfaciliteiten
  • Restaurant met Terras
  • Wijngaard, Wijnmakerij en een Proeflokaal