heerlijk genieten

heerlijk genieten

Kamperen in Limburg op kindercamping Beringerzand

Een kampeerhart gaat sneller kloppen bij aankomst op onze familiecamping in Limburg! Camping Beringerzand beschikt over vele top faciliteiten voor jong en oud. Zo kunt u genieten van ons verwarmde binnenzwembad, ons buitenzwembad (juli en augustus open), binnenspeeltuin KinjerKriebel en kunnen uw kinderen mee doen met ons te gekke animatieprogramma met allemansvriend Tjezz!
De camping is centraal gelegen, middenin het Land van Peel en Maas.
Ga eropuit en ontdek de mooiste plekjes in de omgeving Limburg!

Ruime kampeerplaatsen

Camping Beringerzand is gelegen in een bosrijke omgeving, u kunt kiezen voor een halfbeschutte of zonrijke plaats. De kampeerplaatsen op onze camping in Limburg zijn ruim opgezet en de kampeervelden zijn perfect onderhouden. Op alle kampeerplaatsen kunt u gebruik maken van elektra (10 ampère), water en kabeltelevisieaansluiting. Een extra slaaptentje (max. 6 m2) kan gratis geplaatst worden. En natuurlijk is er WiFi !

Kampeervelden ingedeeld op leeftijdscategorie kinderen

/

Voor ieder kind wat wils! De kampeervelden op kindercamping Beringerzand zijn ingedeeld op de leeftijd van de kinderen en beschikken over bijbehorende faciliteiten.

Het grote voordeel van deze indeling is dat uw kinderen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes! Bovendien kunt u hen vanuit uw luie stoel voor de tent of caravan makkelijk in het oog houden. Zelfs de allerkleinsten kunnen veilig in de speeltuin op het veld spelen! Heeft u kinderen met verschillende leeftijden? Uiteraard is de keus altijd aan u.
 

· Voor de allerkleinsten tot acht jaar is er kampeerveld ‘Speels-Ondeugend’. Op het veld is een zandbak, schommel, wipkip en/of ander speeltoestel.

· Iets oudere kinderen, tot tien jaar, kamperen op de velden ‘Spannend’, waar de speeltoestellen iets uitdagender zijn.

· En de oudste groep, tot veertien jaar, gaan op avontuur op de ‘Avontuurlijk’-kampeervelden.

 Deze unieke indeling van ons kampeerterrein in Limburg werd in 2013 zelfs Europees genomineerd voor de KCK-ANWB Innovatie Award!

/

 

Op Camping Beringerzand kan écht iedereen genieten van de ideale kampeervakantie in het mooie Limburg!

Reserveer eenvoudig online via de rode button 'reserveer' op de home pagina.

 

Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd onze brochure 2018 downloaden of contact opnemen met onze receptionisten.