Stacaravan huren Beringerzand Limburg

De gezelligheid van het kamperen in Limburg, de luxe van een bungalow en een huurprijs die aantrekkelijk genoeg is om een weekje langer op vakantie te kunnen. U heeft geen trekhaak aan de auto nodig, want op Camping Beringerzand staan de mooiste stacaravans gereed om te kunnen huren! 

Stacaravans huren op de leukste kindercamping in Limburg

De stacaravans op onze familiecamping zijn van alle gemakken voorzien, zodat u de luxe van thuis niet hoeft te missen. Onze stacaravans zijn gelegen op een unieke plaats met voldoende privacy aan de rand van de centrale speeltuin. Zo kunt u gemakkelijk een oogje in het zeil houden wanneer uw kids aan het spelen zijn in de speeltuin. 

Alle terrasjes zijn naar het zuiden gericht, en voorzien van een tafel en 6 stoelen. Er is een aparte parkeerplek voor uw auto bij de stacaravan.  Op onze familiecamping in Limburg vindt u daarnaast top faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie! Zo kunt u, samen met uw kids, genieten van het verwarmde binnenzwembad en in de zomer het buitenzwembad, binnenspeeltuin KinjerKriebel en ons unieke animatieprogramma met allemansvriend Tjezz. Ontdek vanuit de camping de mooiste plekjes in de omgeving Limburg.

Camping Beringerzand is de ideale kampeerplek in Limburg voor families met kinderen!

 

Twee soorten stacaravans te huur

/

U kunt op Camping Beringerzand 2 soorten stacaravans huren:

· Stacaravans met 2 slaapkamers: deze stacaravans beschikken over 1 slaapkamer met één tweepersoonsbed, en 1 slaapkamer met twee aparte bedden. U heeft daarnaast de mogelijkheid om een 5e en 6e slaapplaats te creëren in de woonkamer.

· Stacaravans met 3 slaapkamers: we hebben twee stacaravans te huur met 3 aparte slaapkamers. Deze beschikken over 1 slaapkamer met één tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met enkele bedden of één ervan voorzien van een stapelbed. Deze stacaravans beschikken over meer ruimte, de huurprijs ligt wel iets hoger.

- Reserveer nu eenvoudig online via de homepagina -

Indeling van de stacaravans

/

De indeling van de stacaravan bestaat uit een keuken en woonkamer, voorzien van een compleet te noemen inventaris, inclusief kleurentelevisie (met usb) en magnetron. Een badkamer met douche en toilet behoort natuurlijk tot de standaard uitrusting. Onze stacaravans zijn rookvrij. Huisdieren worden in onze stacaravans niet toegelaten. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn te reserveren. De kosten daarvoor zijn € 1,50 per stuk, per nacht.

 

De bedden in de stacaravans zijn voorzien van beddengoed, dat wil zeggen kussens en dekbedden. Bedlinnen is bij de huurprijs inbegrepen voor het opgegeven aantal personen. De kosten voor het tussentijds wisselen van het beddengoed of voor een extra set voor logees bedragen € 9,00 voor een 1-persoons-set en € 11,00 voor een 2-persoons-set. Overig linnengoed, handdoeken en theedoeken dient u zelf mee te brengen

Bekijk de huurprijzen van de stacaravans op camping Beringerzand!

Particuliere stacaravans te huur

Op Camping Beringerzand vindt u ook stacaravans van particuliere gasten, zij willen in bepaalde periodes hun eigen stacaravans verhuren. Bezoek de pagina ‘Particuliere stacaravans (verhuur)’ voor meer informatie over de stacaravans, de beschikbaarheid en tarieven. U kunt ook altijd contact opnemen met de receptie van onze camping.

Wij bieden dezelfde service aan tijdens uw verblijf in één van de particuliere stacaravans als in één van onze eigen stacaravans. De aangeboden particuliere stacaravans voldoen aan de eisen die aan de verhuur gesteld zijn, de verhuur van de particuliere stacaravans is altijd in overeenstemming met camping Beringerzand.

- Reserveer nu een particuliere stacaravan! -

HOI-JE! We zien u graag terug op onze camping in Limburg!

Psst… “Tot ziens” betekent in het Limburgs “HOI-JE”