niet diep... wel leuk !

niet diep... wel leuk !

knutselen in de Porelhoek

knutselen in de Porelhoek

darten in Patershof

darten in Patershof

sport en spel

sport en spel

kom er bij....

kom er bij....

let's GOOO !!!!

let's GOOO !!!!

ooeiii, even opletten !

ooeiii, even opletten !

Recreatieprogramma

Op Beringerzand is het altijd FEEST!

Er worden vele daverende activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd. 

/

Er is een speciale speel- en knutselhoek “de Porrelhoek” en... “de Beringerzand-expres” kindertrein. De activiteiten in ons recreatieprogramma, waarvan de uitvoering in handen is van ons recreatieteam, getraind door “De Animatie Compagnie !” worden u gratis aangeboden. De recreatieprogramma's worden gedurende het kampeerseizoen aangeboden. Tijdens de offiiciële schoolvakanties zelfs 7 dagen per week. Tijdens de herfstvakantie Zuid/Midden ook op de weekdagen, overige Herfstvakanties (Noord, België en Duitsland in alle weekenden.

Behalve sport en spel, theater (iedere avond KinjerKriebel !) en musicals, komen ook leerzame onderwerpen aan bod. Theatershow's van Sjonnie Shadow (een initiatief van KiKa), een Ballonnendag voor War Child, een Vleermuisweek, leerzame herfst-speurtochten zijn hier voorbeelden van welke de afgelopen jaren gehouden zijn.

BERINGERZAND TV - In de schoolvakanties filmen we veel activiteiten voor onze Beringerzand TV welke te zien zijn op het Youtube kanaal van camping Beringerzand! Schrijf je in op het Youtube kanaal en blijf altijd op de hoogte! 

De programma’s worden iedere week gemaakt door het recreatieteam. 

/

Houdt daarom deze site goed in de gaten zodat je kunt kijken wat er allemaal te doen is in de eerstvolgende schoolvakantie. Ook kun je een emailadres doorgeven. Wij sturen alle gasten het recreatieprogramma toe via de mail. De activiteiten zullen wekelijks verschillen. Onze eigen Allemansvriend TJEZZ zal er echter op toezien dat er voor iedere leeftijd leuke activiteiten zullen zijn.