Nederlands
Zoeken...
Nederlands

ANWB camping met zwembad

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Op zoek naar een ANWB erkende camping met zwembad in Panningen, die voornamelijk gericht is op het vermaken van jouw kinderen? Bekijk dan eens het aanbod van Camping Beringerzand. Dit is een ANWB erkende camping, waardoor je zeker bent van een verblijf op een van de mooiste en beste campings van Europa. Benieuwd wat er allemaal te beleven is op deze camping? Boek dan snel je verblijf en ervaar het zelf!

Een perfecte vakantie met een ANWB erkende camping met zwembad in Panningen

Camping Beringerzand is een heus paradijs voor kinderen. Zo beschikt onze camping over een binnenspeeltuin die vol staat met klim- en klautertoestellen. Maar er is ook een ballenbak en een reusachtig springkussen. Speel spelletjes als kruip-door-sluip-door of vier op een rij en de kinderen beleven de leukste avonturen. Voor de ouders is er zowel binnen als buiten genoeg zitgelegenheid. We bieden kleine snacks en andere lekkernijen, zodat er voor ieder wat wils is! Buiten een binnenspeeltuin beschikt deze ANWB camping ook over een zwembad. En wát voor een! Bij Camping Beringerzand is er ook een prachtig verwarmd binnenzwembad. In het tropische klimaat van 31° C waan je je net op een tropisch eiland. Ervaar het spuitkanon en het waterorgel of klim en speel op de Octopus. Het binnenzwembad is dagelijks geopend en leuk voor jong en oud!

Wacht niet te lang en boek snel jullie droomvakantie!

Ben je ervan overtuigd dat dit de ANWB erkende camping is met zwembad waar je naar op zoek was? Wacht dan niet te lang en boek je verblijf! Via de website kan het volledige verblijf eenvoudig samengesteld worden. Je krijgt een overzicht met beschikbare accommodaties, kampeerplaatsen en data, wat het boeken een stuk makkelijker maakt. Mochten er nog vragen zijn, bel dan naar +31 (0)77 307 20 95.

Ook interessant

camperplaatsen limburg | camping boeken nederland | camping limburg

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.