Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Binnenspeeltuin

Let op: Alleen kinderen < 12 jaar en wij werken met blokuren zaterdag & zondag!

Binnenspeeltuin: Ouders en of begeleiders kunnen plaatsnemen naast een overdekte ruimte bij de binnenspeeltuin. Alleen voor een ouder of verzorger van kinderen die begeleiding nodig hebben is het toegestaan om plaats te nemen in de binnenspeeltuin. In verband met Corona maatregelen is er geen toezicht en horeca gelegenheid. Maximaal 30 personen.


Het regent nooit in Beringerbos, hét overdekte Speel- en Zwemparadijs op Recreatiepark Beringerzand in Limburg.

De Binnenspeeltuin
Spannende klim- en klautertoestellen zorgen voor adembenemend veel speelplezier. Een kruip-door-sluip-door spel met je vriendjes of vriendinnetjes tussen de wringers en touwen naar de ballenbak. Bouwen met de legoblokken en daarna vrolijk springend op het heuse springkussen. Er is voldoende zitgelegenheid, zowel binnen als buiten bij lekker weer. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om iets te eten en te drinken. Een kleine snack, of een lekkere lunch of gewoon een kop koffie? Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan, maar wij bieden voor ieder wat wils. 

Het binnenzwembad
Kom heerlijk zwemmen in het prachtige verwarmde binnenzwembad. In het klimaat van 31°C waan je je op een tropisch eiland, met een warmwaterstroom van 30°C voor je voeten. Je kunt hier heerlijk relaxen onder het spuitkanon, 
Het binnenzwembad is dagelijks geopend.

Entreeprijs
Een toegangskaartje kost van maandag t/m vrijdag €3,50 en in het weekend en hoogseizoen € 4,00 voor kinderen (vanaf 2jaar) en volwassenen. Hiermee kun je spelen in de binnenspeeltuin en zwemmen in onze beide zwembaden. Let wel op, dat voor de veiligheid tijdens het spelen toezicht wordt gehouden op de kinderen. Sta je op de camping? Dan is de entree voor de binnenspeeltuin en het zwembad inbegrepen.

 


Corona Maatregelen voor in de Binnenspeeltuin

  1. Bij binnenkomst schudden we geen handen
  2. Kinderen en aanwezige volwassenen mogen geen klachten vertonen; geen loopneus of neusklachten, keelpijn, hoest, benauwdheid, koorts/verhoging.
  3. Wij wassen onze handen bij binnenkomst
  4. Bij piraat of prinsessenfeestje, schminkt er 1 persoon, schminken we met handschoenen en een mondkapje, schminken we niet te dicht op de ogen of op de lippen, schminken we eenvoudig en kort en gebruiken we voor ieder kind schone materialen.
  5. Bij ponyfeestje dienen de begeleiders 1,5 meter afstand te houden of ze maken gebruik van een mondkapje. Het begeleidend personeel, draagt handschoenen en een mondkapje.
  6. Volwassenen mogen niet in de klimtoestellen en blijven zoveel mogelijk aan hun gereserveerde tafel zitten.