Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Binnenspeeltuin

Bezoekers dienen zich bij de receptie te melden en af te rekenen. Zonder geldig toegangsbewijs kunnen bezoekers en parkgasten van het park gezet worden. 

Check hier de actuele openingstijden

Het regent nooit in BeringerBos, hét overdekte Speel- en Zwemparadijs op Recreatiepark Beringerzand in Limburg.

De Binnenspeeltuin
Spannende klim- en klautertoestellen zorgen voor adembenemend veel speelplezier. Een kruip-door-sluip-door spel met je vriendjes of vriendinnetjes tussen de wringers en touwen naar de ballenbak. Bouwen met de legoblokken en daarna vrolijk springend op het heuse springkussen. Er is voldoende zitgelegenheid, zowel binnen als buiten bij lekker weer. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om iets te eten en te drinken. Een kleine snack, of een lekkere lunch of gewoon een kop koffie? Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan, maar wij bieden voor ieder wat wils. 

Het binnenzwembad
Kom heerlijk zwemmen in het prachtige verwarmde binnenzwembad. In het klimaat van 31°C waan je je op een tropisch eiland, met een warmwaterstroom van 30°C voor je voeten. Je kunt hier heerlijk relaxen onder het spuitkanon, 
Het binnenzwembad is dagelijks geopend.

Entreeprijs
Een toegangskaartje kost € 4,00 voor kinderen (vanaf 2jaar) en volwassenen. Hiermee kun je spelen in de binnenspeeltuin en zwemmen in onze beide zwembaden. Let wel op, dat voor de veiligheid tijdens het spelen toezicht wordt gehouden op de kinderen. Sta je op de camping? Dan is de entree voor de binnenspeeltuin en het zwembad inbegrepen.