Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Camping meivakantie

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Lekker kamperen op de leukste camping van Nederland in de meivakantie is wat ieder kind wil. Als ouder wil je niets liever dan dat je kind het naar zijn of haar zin heeft. Daarom is Camping Beringerzand echt het overwegen waard. Ongeacht de weersomstandigheden, er is hier altijd iets te doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website.

De ideale camping om je meivakantie door te brengen

Er is op deze camping in Panningen zo veel te doen, dat de meivakantie bijna te kort is. Elk kampeerveld heeft een eigen speeltuin, maar je kunt het ook groots opzoeken door naar de grote binnenspeeltuin te gaan. Hier staat het vol met ballenbakken, springkussens en verschillende klim- en klautertoestellen waar de kinderen zich de hele dag vermaken. Of neem een plons in het grote buitenzwembad en zoek het avontuur op door van de waterglijbanen af te gaan. Mocht het regenen? Niet getreurd. Er is ook een overdekt zwemparadijs op deze camping waar je tijdens de meivakantie terechtkunt. Het water is hier altijd 30° C waardoor het net lijkt alsof je op een tropisch eiland zit! Neem een ritje met de Beringerzand-Express en ontdek alle hoekjes van het campingterrein. Een leuke bijkomstigheid hiervan is dat de ouders de trein kunnen besturen en machinist for a day kunnen zijn!

Boek snel jullie verblijf op de camping in Panningen en beleef de leukste meivakantie tot nu toe!

Wacht niet te lang met het boeken van jullie verblijf, want anders vis je straks naast het net. Gelukkig heeft Camping Beringerzand overal aan gedacht, waardoor je de vakantie makkelijk online boekt. Dit scheelt tijd en je kunt precies zien of er nog voldoende plek of accommodatie is tijdens de meivakantie. Binnen tien minuten heb je de vakantie geboekt! Voor vragen kun je bellen naar +31 (0)77 307 20 95.

Ook interessant

Camping met binnenspeeltuin | Camping met kinderen | Camping met restaurant

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.