Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Camping met binnenspeeltuin

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Een van de voorwaarden die een vakantiebestemming vaak moet hebben voor kinderen, is een camping met een speeltuin. Binnen of buiten, dat maakt niet uit, zo lang ze maar lekker kunnen ravotten. In dat geval is Camping Beringerzand in Panningen de camping met speeltuin die je zoekt. Hier is er een grote buitenspeeltuin, maar ook heeft de camping een veelzijdige binnenspeeltuin waar de kinderen zich eindeloos vermaken. Benieuwd naar wat onze camping nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze website of boek een verblijf, dan ervaar je het zelf!

Een ANWB erkende camping in Panningen met binnenspeeltuin en meer

Eén ding is zeker; in de binnenspeeltuin van Camping Beringerzand verveelt niemand zich. De speeltuin is voorzien van alle klim- en klautertoestellen, springkussens en ballenbakken, zodat er genoeg avontuur te beleven valt. Bij goed weer kun je ook buiten spelen, waar ook een groot springkussen te vinden is. Buiten een binnenspeeltuin heeft deze camping ook een buitenzwembad met glijbanen en een overdekt binnenzwembad en peuterbad met glijbaan.

Geen campinggast? Geen probleem!

Deze camping met speeltuin is niet alleen toegankelijk voor campinggasten. Je kunt hier ook terecht wanneer je niet op de camping staat. Check hier onze tarieven. Je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten op de camping, o.a. de binnenspeeltuin en het binnenzwembad. De entreekaartjes kan je kopen bij de entree van de camping.

Boek je verblijf of koop nu je kaartje en ga op avontuur!

Koop nu een kaartje of boek het verblijf bij onze camping met binnenspeeltuin en kom het plezier zelf ervaren. Mochten er vragen zijn, bel dan naar +31 (0)77 307 20 95. We hopen je snel te zien bij de leukste camping van Limburg, met speeltuin!

Ook interessant

Camping met kinderen | Camping met restaurant | Camping met zwemparadijs

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.