Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Camping met restaurant

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Wanneer je de vakantie spendeert op een camping met restaurant, geniet je pas echt van de rust. Het is toch heerlijk om niet na te hoeven denken over wat je moet gaan koken? Camping Beringerzand in Panningen is een camping die deze mogelijkheid tot zijn beschikking heeft. Familierestaurant Patershof heeft een menukaart met smakelijke opties voor jong en oud!

Een camping in Panningen met restaurant die meer in petto heeft

Buiten een veelzijdig restaurant heeft deze Limburgse camping meer te bieden. Zo is er een uitgebreid animatieprogramma, de Beringerzand-Express, een overdekt zwemparadijs, een buitenzwembad met glijbanen en een binnenspeeltuin. Buiten een ruim aanbod aan entertainment, heeft deze camping met restaurant ook een ruim aanbod aan kampeerplekken. Zo zijn alle kampeerplekken voorzien van een speelveld en ingedeeld naar de leeftijd van de kinderen. Zo is er altijd voor ieder wat wils!

Wanneer kunnen we jou verwachten?

Ben je net zo enthousiast over het aanbod van deze camping met restaurant als dat wij zijn? Wacht dan niet te lang en boek je verblijf eenvoudig online op de website. Hier vind je een uitgebreid overzicht van de beschikbare data en kampeerplaatsen. Dit maakt het boeken nóg makkelijker. Bij vragen bel je naar +31 (0)77 307 20 95. Hopelijk zien we je snel op de leukste camping van Limburg!

Ook interessant

Camping met zwemparadijs | Camping Toverland | Camping zomervakantie Nederland

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.