Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Camping met zwemparadijs

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Heb je altijd al met de kinderen willen verblijven op een camping met subtropisch zwemparadijs? Dan ben je bij Camping Beringerzand aan het juiste adres! Buiten een binnenzwembad heeft de camping nog veel meer entertainment voor jong en oud, dus boek nu je verblijf en hopelijk zien we je snel.

Camping met subtropisch zwemparadijs in Panningen, wat wil je nog meer?

Deze camping in Panningen is voorzien van een buiten- en binnenbad. Het buitenbad is te vinden in het midden van de camping en heeft een apart peuterbad. Het diepe bad is voorzien van een grote rode glijbaan, waardoor eindeloos spetterplezier zeker mogelijk is. Het binnenzwembad van deze camping heeft een heerlijk klimaat van 31° C. Het water heeft altijd een tropische temperatuur van 30° C Kom relaxen onder het spuitkanon, in het peuterbadje met glijbaan of discozwemmen.

Er is meer te doen op onze camping met zwemparadijs dan alleen zwemmen

De camping met zwemparadijs heeft ook een indoor speelparadijs. Deze binnenspeeltuin is voorzien van verschillende klim- en klautertoestellen, een ballenbak, een springkussen en nog veel meer. Het is toegankelijk voor iedereen die op de camping verblijft, maar ook voor dagrecreanten. Jong en oud, iedereen is hier welkom!

Wanneer kunnen we een bezoek van jou verwachten?

Een entreekaartje is te verkrijgen bij de receptie.Check hier de tarieven. Je hebt niet alleen toegang tot de binnenspeeltuin, maar ook het binnenzwembad en buitenzwembad. Wanneer je al op de camping staat, is dit allemaal bij de prijs inbegrepen. Zou je hier elke dag wel willen zijn? Boek dan snel een verblijf op deze camping met overdekt zwemparadijs, buitenbad en indoor speeltuin. Dit kan eenvoudig online via onze website. Mochten er vragen zijn, neem dan contact met ons op via +31 (0)77 307 20 95.

Ook interessant

Camping Toverland | Camping zomervakantie Nederland | Camping Zuid-Nederland

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.