Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Camping Toverland

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Wil je het verblijf op een camping in Panningen combineren met een dagje Toverland? Boek dan een verblijf op Camping Beringerzand. Dit vakantiepark is op steenworpafstand van dit populaire attractiepark Toverland, wat het dus des te aantrekkelijker maakt om langs te gaan! Maar vergis je niet, want deze camping heeft meer te bieden dan dat je denkt!

Verblijf op een camping in Panningen in de buurt van Toverland

Dit vakantiepark is niet zomaar een camping. Wij beschikken namelijk ook over een indoor speelparadijs! KinjerKriebel, zoals de binnenspeeltuin heet, staat vol met verschillende klim- en klautertoestellen. Daarnaast is er een springkussen, ballenbak en een carrousel. Ook beschikt onze camping dicht bij Toverland over een binnen- en buitenzwembad. Het buitenzwembad heeft een grote rode glijbaan waar een hele hoop spetterplezier op beleefd kan worden. In het binnenzwembad is het altijd 31° C, dus het is net alsof je op een tropisch eiland bent! Daarnaast zijn alle kampeervelden voorzien van speeltuinen. De velden zijn ingedeeld aan de hand van de leeftijd van de kinderen, zodat er altijd een leeftijdsgenootje is om mee te spelen. Mocht je dit vakantiepark willen verkennen? Neem dan de Beringerzand-Express!. Je ziet het wel; niets is te gek op dit vakantiepark.

Een dagje pretpark mag niet ontbreken

Toverland is 10 minuten rijden van Camping Beringerzand af. Combineer een zorgeloze vakantie met een heerlijk dagje weg. Boek nu eenvoudig online je verblijf via de website. Heb je vragen over ons vakantiepark? Of wil je op voorhand meer informatie ontvangen? Bel dan naar +31 (0)77 307 20 95.

Ook interessant

Camping zomervakantie Nederland | Camping Zuid-Nederland | Gezinscamping Nederland

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.