Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Camping Zuid-Nederland

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Wil je deze zomer genieten op een camping in Zuid-Nederland? Bekijk dan het aanbod van Camping Beringerzand in Limburg. Deze veelzijdige camping voorziet jouw vakantie van entertainment en plezier voor jong en oud. Benieuwd naar wat dat precies inhoudt? Boek dan een vakantie en ervaar het zelf!

Dé leukste camping die er te vinden is in Zuid-Nederland

Camping Beringerzand heeft een groot buiten- en binnenzwembad. Het buitenzwembad heeft een grote glijbaan, waar je heel wat plezier op kunt beleven. Het binnenzwembad is altijd heerlijk warm. De temperatuur van het water is 31° C, waardoor het net lijkt alsof je op een tropisch eiland bent. Het is bij het binnenzwembad zelfs mogelijk om te komen discozwemmen. Hier kun je lekker swingen en dansen in het water op de leukste liedjes en met felle discolichten. Daarnaast is er ook een binnenspeeltuin die helemaal vol staat met klim- en klautertoestellen. Je kunt op deze camping in Zuid-Nederland heerlijk eten bij Familierestaurant Patershof, Pannenkoekenhuis Paterpannenkoek en een cafetaria, maar je kunt ook een heerlijk feestmaal op tafel zetten als je op een van onze kampeervelden verblijft. Deze velden zijn ingericht aan de hand van de leeftijd van de kinderen, zodat er altijd een leeftijdsgenootje in de buurt is om mee te spelen

Vriendjes maken op deze camping in Zuid-Nederland was nog nooit zo makkelijk

Ben je ervan overtuigd dat dit de ANWB erkende camping is met zwembad waar je naar op zoek was? Wacht dan niet te lang en boek je verblijf! Via de website kan het volledige verblijf eenvoudig samengesteld worden. Je krijgt een overzicht met beschikbare accommodaties, kampeerplaatsen en data, wat het boeken een stuk makkelijker maakt. Mochten er nog vragen zijn, bel dan naar +31 (0)77 307 20 95.

Ook interessant

Gezinscamping Nederland | Jaarplaatsen camping Limburg | Kampeerplaatsen Limburg

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.