Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Veelgestelde vragen

Deze vragen ontvangen wij vaker, en hebben we voor jou op een rij gezet. Zo kun je snel jouw vraag beantwoord hebben. Heb je een vraag die niet in de lijst voorkomt? Neem dan contact met ons op, dan nemen we al je vragen graag met je door.

Algemeen

Hoe zie ik welke kampeerplekken of verhuuraccommodaties nog beschikbaar zijn?

U kunt de nog beschikbare plekken bekijken in ons online boekingsysteem. Klik op reserveren,  vul de begin- en einddatum in van het gewenste verblijf en je komt automatisch op een pagina met een plattegrond met groene en rode tenten. De plaatsen met de groene tenten zijn nog beschikbaar. De plaatsen met rode tenten zijn bezet. 

Is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten als je niet op het park staat?

In het zomerseizoen zijn onze faciliteiten alleen geopend voor onze parkgasten. Bezoekers van campinggasten zijn wel toegestaan.

Er zijn maximaal 4 bezoekers per gezin toegestaan. Zij dienen zich aan te melden en af te rekenen bij de receptie, zie hier tarieven dagbezoekers. Elke parkgast is verantwoordelijk voor zijn of haar bezoek. 

Bezoekers kunnen gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder binnenzwembad en binnenspeeltuin (tijdens openingstijden) op Beringerzand. Wanneer er iemand blijft overnachten, dien je deze aan te melden bij de receptie. Het tarief hiervan is € 7,00 p.p.p.n. + € 1,00 toeristenbelasting.

Zijn er kosten verbonden aan bezoek of logés?

Voor dagbezoek wordt een entree gevraagd , zie tarieven 2024. Voor logées geldt een tarief van € 7,00 en € 1,00 toeristenbelasting.

Is een tweede auto toegestaan op de camping?

Er mag maximaal 1 auto op het park geparkeerd worden. Een tweede auto kan op de parkeerplaats bij de ingang van het park of op de afgesloten tweede parkeerplaats worden geplaatst.

Faciliteiten

Is er WIFI op camping Beringerzand?

Er is WIFI beschikbaar op de camping. Bij aankomst ontvangt u gratis een voucher voor 1 apparaat gedurende uw verblijf, waarmee u van apparaat kunt wisselen. Daarnaast is er gratis WIFI beschikbaar op het hele park, die vooral geschikt is voor E-mail en Whatsapp.

Is de camping toegankelijk voor mindervaliden?

De camping is toegankelijk voor mindervaliden. In het toiletgebouw bij de velden Miep Muziek en Nellie Vermicelli is mindervalide sanitair aanwezig. De sleutel hiervan is verkrijgbaar bij de receptie. 

Zijn er wasserettes op de camping?

Op het park zijn twee wasserettes aanwezig. De eerste wasserette is gelegen bij het Ab Knieflap Veld en het Tinus Tuinbroek veld; deze werkt op € 1,00 en € 0,50 munten. De tweede wasserette is gelegen in het toiletgebouw bij Miep Muziek. Hiervoor zijn was- en droogmunten verkrijgbaar bij de receptie. 

Zijn er kosten verbonden aan bezoek of logés?

Tijdens het zomerseizoen zijn onze faciliteiten alleen geopend voor onze parkgasten. Bezoekers van campinggasten zijn wel toegestaan. Er zijn maximaal 4 bezoekers per gezin toegestaan. Zij dienen zich aan te melden en af te rekenen bij de receptie, zie hier tarieven dagbezoekers. Elke parkgast is verantwoordelijk voor zijn of haar bezoek. 

Bezoekers kunnen gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder binnenzwembad en binnenspeeltuin (tijdens openingstijden) op Beringerzand. Wanneer er iemand blijft overnachten, dien je deze aan te melden bij de receptie. Het tarief hiervan is € 7,00 p.p.p.n. + € 1,00 toeristenbelasting.

Is er fietsverhuur aanwezig op de camping?

Er zijn helaas geen fietsen te huren op het park. Wel is er in Helden een fietsverhuur: Welten Tweewielers in Helden.

Is er animatie aanwezig op de camping?

Tijdens het kampeerseizoen is er elk weekend en elke schoolvakantie een animatieprogramma. Bekijk het animatieprogramma onder het kopje recreatie. 

Is er een supermarkt aanwezig op de camping?

Er is geen supermarkt op het park, wel een mini-shop bij de snackbar. Wanneer deze gesloten is, kunnen broodjes voor sluitingstijd bij de receptie worden besteld en de volgende dag daar ook worden afgehaald.

Verhuuraccommodaties

Zijn er huisdieren toegestaan in verhuuraccommodaties?

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuuraccommodaties, behalve in Kota 2 en Bobbie's Safaritenten nummer 5 en 6.

Is er beddengoed aanwezig in verhuuraccommodaties?

In de verhuuraccommodaties is beddengoed en linnengoed aanwezig, behalve in Bobbie's Safaritenten. Hier zijn alleen kussens, de rest dient u zelf mee te nemen. 

Is er verwarming?

De Finse Kota's hebben vloerverwarming en een airco die ook kan verwarmen. Bobbie's Lodges hebben airco, die tevens verwarmt. In de Bamboe Lodges is vloerverwarming aanwezig, Bobbie's Guesthouse heeft centrale verwarming en in de Barrels staan kacheltjes.