Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Veelgestelde vragen

Deze vragen ontvangen wij vaker, en hebben we voor jou op een rij gezet. Zo kun je snel jouw vraag beantwoord hebben. Heb je een vraag die niet in de lijst voorkomt? Neem dan contact met ons op, dan nemen we al je vragen graag met je door.

Algemeen

Hoe zie ik welke kampeerplekken of verhuuraccommodaties nog beschikbaar zijn?

U kunt de nog beschikbare plekken bekijken in ons online boekingsysteem. Klik op reserveren,  vul de begin- en einddatum in van het gewenste verblijf en je komt automatisch op een pagina met een plattegrond met groene en rode tenten. De plaatsen met de groene tenten zijn nog beschikbaar. De plaatsen met rode tenten zijn bezet. 

Is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten als je niet op de camping staat?

In de periode van 10 juli t/m 5 sept. zijn onze faciliteiten alleen geopend voor onze parkgasten. Bezoekers van campinggasten zijn wel toegestaan. Er zijn maximaal 4 bezoekers per gezin toegestaan. Zij dienen zich aan te melden en af te rekenen (entree € 4,00 pp en bij overnachting € 6,00 ppo) bij de receptie. Elke parkgast is verantwoordelijk voor zijn of haar bezoek.

Is een tweede auto toegestaan op de camping?

Er mag maximaal 1 auto op het park geparkeerd worden. Een tweede auto dient op de tweede gesloten parkeerplaats geparkeerd te worden. Op de receptie is een pas voor deze parkeerplaats verkrijgbaar tegen € 5,00 borg. 

Faciliteiten

Is er WIFI op camping Beringerzand?

Er is WIFI beschikbaar op de camping. Bij aankomst ontvangt u gratis een voucher voor 1 apparaat gedurende uw verblijf. U kunt niet van apparaat wisselen. Daarnaast is er gratis WIFI beschikbaar in de binnenspeeltuin en op het terras van Familierestaurant Patershof. 

Is de camping toegankelijk voor mindervaliden?

De camping is toegankelijk voor mindervaliden. In het toiletgebouw bij de velden Miep Muziek en Nellie Vermicelli is mindervalide sanitair aanwezig. De sleutel hiervan is verkrijgbaar bij de receptie. 

Zijn er wasserettes op de camping?

Op het park zijn twee wasserettes aanwezig. De eerste wasserette is gelegen bij het Ab Knieflap Veld en het Tinus Tuinbroek veld. De tweede wasserette is gelegen in het toiletgebouw bij Miep Muziek. Was- en droogmunten zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

Zijn er kosten verbonden aan bezoek of logés?

In de periode van 10 juli t/m 5 sept. zijn onze faciliteiten alleen geopend voor onze parkgasten. Bezoekers van campinggasten zijn wel toegestaan. Er zijn maximaal 4 bezoekers per gezin toegestaan. Zij dienen zich aan te melden en af te rekenen (entree € 4,00 pp en bij overnachting € 6,00 ppo) bij de receptie. Elke parkgast is verantwoordelijk voor zijn of haar bezoek. 

Een dagkaart voor een bezoek aan Beringerzand kost € 4,00 per persoon vanaf 2 jaar. Bezoekers kunnen dan gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder binnenzwembad en binnenspeeltuin (tijdens openingstijden) op Beringerzand. Dagkaarten kunnen bij de receptie van de camping worden gekocht. Wanneer er iemand blijft overnachten, kun je dit aanmelden bij de receptie. Het tarief hiervan is € 6,00 p.p.p.n. + € 1,00 toeristenbelasting.

Is er animatie aanwezig op de camping?

Tijdens het kampeerseizoen is er elk weekend en elke schoolvakantie een animatieprogramma. Bekijk het animatieprogramma onder het kopje recreatie. 

Kamperen

Waarover beschikt een comfortable kampeerplaats?

Een comfortabele kampeerplaats beschikt over:

  • 10 ampere stroom
  • watertappunt tussen 2 plaatsen
  • Vuilwaterafvoer*
  • Speeltoestel op het veld

*m.u.v. velden in het gedeelte spannend-uitdagend, Ab Knieflap en Brechtvlecht veld.

 

 

 

 

 

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn kampeerplaats of verhuuraccomodatie?

Er mag maximaal een bijzzettentje van maximaal 6m² geplaatst worden, indien er voldoende ruimte beschikbaar is op de kampeerplek. 

Mag ik mijn huisdier meenemen naar de camping?

Het is toegestaan om maximaal 2 huisdieren mee te nemen naar de camping. Deze huisdieren dienen tijdens het verblijf aangelijnd te zijn. 

Mag ik een partytent bij de kampeerplaats plaatsen?

Het plaatsen van een partytent bij uw kampeermiddel is niet toegestaan. 

Wat is de incheck en uitchecktijd?

Inchecken kan vanaf 13.00 uur en uitchecken voor 11.00 uur. 

Kunnen wij arriveren buiten de openingstijden van de receptie?

Dat is geen probleem. Mocht u buiten de openingstijden van de receptie aankomen, dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 077-3072095. 

Verhuuraccomodaties

Zijn er huisdieren toegestaan in verhuuraccommodaties?

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuuraccommodaties.  

Reservering en betaling

Wat zijn de betalingstermijnen?

Bij een reservering is de betalingsregeling als volgt:

  • Eerste helft drie weken na reservering
  • Tweede helft drie weken voor aankomst

Je kunt de betaling eenvoudig online voldoen via de link op uw boekingsbevestiging. Daarnaast is het mogelijk om het bedrag per bank over te boeken of om de reservering contant te betalen.