Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Bezoek en dagrecreatie

Let op vanaf 21 juli t/m 21 aug is Recreatiepark Beringerzand alleen geopend voor haar gasten.  Bezoekers van onze gasten dienen zich bij de receptie te melden en af te rekenen. Zonder geldig toegangsbewijs kunnen bezoekers en of parkgasten van het park gezet worden. Dagbezoekers zijn vanaf 22 aug weer van harte welkom.

Een dagkaart voor een bezoek aan Beringerzand kost € 4,00 per persoon vanaf 2 jaar. Bezoekers kunnen dan gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder binnen- en buitenzwembad, en binnen- en buitenspeeltuin (tijdens openingstijden). Dagkaarten kunnen bij de receptie van Beringerzand worden gekocht.

Logés
Gasten/logés moeten zich altijd vooraf bij de receptie melden en zijn verplicht, de geldende overnachtingsprijs en toeristenbelasting te betalen. Daarmee krijgen zij toegang tot alle faciliteiten op de camping. De geregistreerde campinggast is altijd verantwoordelijk voor zijn bezoekers of gasten.

Het doorgeven of verspreiden van entreekaarten is verboden en kan tot weigering van toegang leiden. Zonder geldige entreekaart is een verblijf (kort of lang) op Beringerzand niet toegestaan. Bezoekers en Loge's mogen geen huisdieren meenemen!