Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Wasserette

Een wasje tussendoor draaien en drogen, of net voor het einde van een verblijf al een deel was wegwerken? Dit kan natuurlijk op camping Beringerzand. In onze wasserettes staan professionele wasmachines en drogers geschikt voor intensief gebruik. Op de camping zijn twee wasserettes te vinden. Een van onze wasserettes bevindt zich aan de achterkant van 'Binnenspeeltuin Beringerbos'. De andere wasserette vind je bij het toiletgebouw bij Nellie Vermicelli. 

Inschrijven zomervakantie

Om iedereen de kans te geven van onze wasserette gebruik te maken, hanteren we tijdens de zomervakantie een inschrijfsysteem. Daardoor staat de tijd om te wassen en te drogen vast, zodat al onze gasten optimaal gebruik kunnen maken van onze machines. 

Wat kost wassen en/of drogen?

Onze wasserettes zijn 24uur geopend. De kosten voor de wasmachine incl. wasmiddel zijn €6,00, drogen is gratis. De wasserette bij de achterkant van 'Binnenspeeltuin Beringerbos werkt op € munten (€0,50 en €1,00). De wasserette bij bij het toiletgebouw bij Nellie Vermicelli werkt op wasmunten. Deze zijn te verkrijgen bij de receptie.