Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Jaarplaatsen camping Limburg

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Mocht je geen genoeg krijgen van kamperen, kies dan voor een jaarplaats op de leukste camping van Limburg. De jaarplaatsen op Camping Beringerzand in Limburg hebben een grootte van gemiddeld 180 - 220 m² en beschikken over een aansluiting op stroom, water, kabeltelevisie en riolering. Er zijn twee gedeeltes van de camping waar je het hele jaar door kunt staan: in de buurt van het buitenzwembad of in de buurt van het overdekte speel- en zwemparadijs. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een jaarplaats op Camping Beringerzand!

Jaarplaatsen een camping in Limburg waar genoeg te beleven is

Op Camping Beringerzand staat een ding vast: je zult je hier nooit vervelen, zelfs niet met slecht weer! Wanneer het regent beleven jouw kinderen de grootste avonturen in KinjerKriebel, hét overdekte speel- en zwemparadijs! Kies ervoor om veel spetterplezier te hebben met een waterorgel in het binnenzwembad of beleef de wildste avonduren in de klim- en klautertoestellen. Niets is te gek! Wil je de camping verkennen, neem dan een ritje met de Beringerzand-Express. Het is zelfs mogelijk  om machinist te spelen! Zo klinken de jaarplaatsen voor deze camping in Limburg wel heel aantrekkelijk!

Wanneer boek je de jaarplaats?

Ben je ervan overtuigd dat dit de ANWB erkende camping is met zwembad waar je naar op zoek was? Wacht dan niet te lang en boek Het is op onze camping ook mogelijk om fietsen te huren, gebruik te maken van de wifi en een wasje te draaien in de wasserette. Dit klinkt toch als de perfecte plek om een heel jaar lang te kunnen verblijven? Je kunt dan ten slotte genieten van dit alles wanneer je wil! Voor meer informatie over de jaarplaatsen op Camping Beringerzand in Limburg of om de jaarplaats te boeken, bel je naar +31 (0)77 307 20 95.

Ook interessant

Kampeerplaatsen Limburg | Seniorencamping | Tipi tent camping Nederland

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.