Nederlands
Zoeken...
Nederlands
Algemene info
Foto's
Prijzen & Beschikbaarheid

Geniet van Scandinavische luxe in een van de knusse Kota's (tiny houses) incl. gebruik sauna!

Kota's zijn volledig vervaardigd uit hout en zijn het hele jaar door te huur. In de winter maak je gebruik van de centrale open haard en vloerverwarming in de woonkamer. Te warm in de zomermaanden? Dan koel je de Kota's heerlijk af met de airco's.

De 6-persoonskota's bestaan uit een woongedeelte met keuken met vaatwasser en centrale open haard, twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer en airco. Boven de slaapkamers is een slaapvide gerealiseerd met beide één extra slaapplaats. Bovendien geniet je van het buitenleven op het terras met luxe lounge tuinset (lente en zomer). Tevens is het mogelijk om speciaal voor onze Kota gasten gratis gebruik te maken van de sauna in onze luxe sauna Kota!

Klik hier de volledige inventarislijst

Drie van de Finse Kota's zijn huisdier- en rookvrij, in nummer twee is een huisdier toegestaan. In het laagseizoen zijn de Finse Kota's ook te huur per nacht (€ 95,00 per nacht). Mocht je deze per nacht willen huren, neem dan contact op met de receptie van Beringerzand.

Meer over onze Finse Kota's

Benieuwd naar meer informatie of foto's? Dan kom je meer te weten en kun je ook direct boeken via Glampingtijd (Finse Kota's). Glampingtijd is onderdeel van Recreatiepark Beringerzand en vertelt je alles over glampings, luxe kamperen en origineel overnachten. Ook leuk als glamping in de winter of glamping met honden.

Finse Kota's
Finse Kota's
Finse Kota's
Finse Kota's
Finse Kota's
Finse Kota's
Finse Kota's
Finse Kota's
Finse Kota's
Finse Kota's
Finse Kota's