Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Jaarplaats 301 - stacaravan met voorbouw en twee slaapkamers, bouwjaar 2002

Op het mooiste en rustigste plekje op camping Beringerzand buiten Panningen staat deze prachtige stacaravan met over de hele lengte van de caravan een voorbouw. Ook is er een bergschuurtje aanwezig op deze natuurlijke en zeer ruime plek. De standplaats is op een hoek en aan de rand van een bos naast de camping, waardoor het uitzicht het grootste gedeelte van het jaar geheel vrij is. De plek is omsloten door struiken en laag hekwerk, wat ideaal is voor kleine kinderen en huisdieren. Er is de hele dag zon en schaduw te vinden op de plaats.

De caravan is opgedeeld in 5 ruimten:

  • Woonkamer/keuken: netjes onderhouden rondzit, veel opbergruimte, een nieuwe elektrische kachel voor de koele uurtjes, aansluiting voor TV, een keuken voorzien van kookplaat, aanrecht en geiser (deze zomer een onderhoudsbeurt gehad) en veel kastruimte.
  • Douche/wasruimte: een douche met glazen deur ervoor en een wastafel met onderkast en spiegelkast erboven.
  • Toilet
  • Ouderslaapkamer: een 2-persoonsbed, een inbouwkast met hang- en leggedeelte, nachtkastjes en ombouw. Nieuwe elektrisch kacheltje aanwezig.
  • kinderkamer/tweede slaapkamer: 2 eenpersoons bedden, om te bouwen door aan elkaar te schuiven en extra 2-persoons matras erop tot volwaardig extra dubbel bed. Inbouwkast met hang- en leggedeelte. wandspiegel, nieuw elektrisch kacheltje, bovenkastjes.
  • De voorbouw is een grote ruimte voorzien van vinyl op de vloer, een groot zitgedeelte en een eetgedeelte. Ook hier zijn meerdere licht- en elektriciteit punten aanwezig.

Het opbergschuurtje is ideaal om buitenspullen, tuingereedschap en speelgoed in op te bergen. Voorzien van licht en stopcontact.

De tuin heeft een grote, betegelde plaats, struiken en bomen en een mooie entree. Er is buitenverlichting op verschillende plaatsen. Ook staat er een partytent met wanden op de plaats, waaronder het ook goed zitten is.

Dit alles staat op een kindvriendelijke, actieve camping voorzien van binnen- en buitenbad, kampwinkel, binnen- en buitenspeeltuin, rondrijtreintje, speeltoestellen op de velden en een fietscrossbaan, etc. Ook in de omgeving is veel te doen: Toverland is dichtbij, wandelen, shoppen, outdoor activiteiten, fietsen en nog veel meer.

Vraagprijs: € 8900

De prijs is inclusief alles wat hierboven beschreven is aan materiaal, standplaatsgeld voor 2018 en bespreekbaar is het overnemen van de inventaris.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de receptie van Beringerzand. Zij brengen u in contact met de eigenaar van deze caravan.