Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Te koop - Stacaravan jaarplaats 484

Te koop: goed onderhouden en ruim chalet.
Dit luxe chalet heeft 5 slaapkamers, een grote woonkamer, een ruime keuken, douche met toilet en een centrale verwarming op basis van een zuinige pelletkachel. 

Aansluitingen zijn al gemaakt om een combiketel aan te sluiten zodat er zowel op pellets als op gas verwarmd kan worden. 

Recent gerenoveerd

Binnen in het chalet zijn de plafonds, de wanden, de vloeren en de electra in 2022/23 volledig vernieuwd. Door het hele chalet ligt een slijtvaste laminaatvloer, inclusief de slaapkamers. Daar waar mogelijk is er extra isolatie verwerkt in de wanden/plafonds. Het chalet is rondom voorzien van dubbel glas.   

In het chalet bevinden zich 4 slaapkamers van 5 m2 en 1 hoofdslaapkamer van 9 m2. Drie van de vijf slaapkamers zijn recentelijk vernieuwd. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wasbak.  

In het chalet zijn ook aansluitingen aanwezig voor vaatwasser en wasmachine. Zowel toevoer als afvoer. 

Winterbestendig
De knusse pelletkachel die ook de centrale verwarming verwarmd, staat in de woonkamer en is recent geïnstalleerd. In de woonkamer is in 2023 ook een nieuwe inverter airco geïnstalleerd. Deze kan zowel verwarmen als koelen. 

Het chalet is winterbestendig, door gebruik van de pelletkachel als C.V. is het comfortabel warm tijdens de winter. Daarnaast zijn alle leidingen die buiten het chalet zitten voorzien van een vrieslint.  Dit zorgt ervoor dat de leidingen tijdens de winter niet kunnen bevriezen. Dus ook in de winter kun je zonder problemen in het chalet verblijven.

Het chalet is verder voorzien van een verhoogd puntdak met daarop een bitumen dak. Ook dit dak is volledig geïsoleerd.  

Bijzonderheden
Het perceel waar het chalet op staat is rondom voorzien van houten hekwerk. Dit hekwerk is aan vervanging toe. 

Overdracht in overleg. 

Vraagprijs Eur 45.000

Heeft u interesse of nog enkele vragen? 

Neem dan vrijblijvend contact op via de receptie