Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Actief

Sportief en actief in Noord-Limburg

Een dagje actief bezig zijn met zijn tweeën, of het hele gezin? Er is genoeg te doen!

Wijn- en Golfdomijn Kapèlkeshof 
Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof in Grashoek biedt een scala aan faciliteiten voor een puur genieten. Combineer een ontspannend golfpartijtje met een lekkere streekeigen lunch of diner en/of met een heerlijk glas wijn uit eigen gaard.Kapèlkeshof beschikt over een 21 holes golfbaan, wijngaard, wijnmakerij, gezellig restaurant en een mooi terras met uitzicht over de golfbaan. Iedereen kan na een korte golfinstructie de golfbaan op, ook zonder GVB.


Klimpark KlimKong Sevenum
Klimpark KlimKong is het avontuurlijkste en veiligste klimpark van Nederland! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, zo is er voor iedereen een geschikt parcours aanwezig!  


Doe-boerderij BoeBaDoe Farm 
Doe-boerderij BoeBaDoe Farm laat je het boerderijleven, de dieren en de vrije natuur horen, zien, voelen, proeven en ruiken. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speelweide, knuffelen met de dieren, leren over het melkveebedrijf of zich een weg banen door het maïsdoolhof (in de zomermaanden), kunt u genieten van de ongedwongen authentieke sfeer en het uitzicht naar de belevingstuin vanaf het boerenterras.


Minicamping-Ezelcamping 'In 't Niet'
Een leuk wandel uitstapje voor het gezin met kinderen of familie is het maken van een ezeltocht waarbij de ezel de bagage draagt. De ezel fungeert als het ware als "rugzak op vier benen". De kinderen kunnen af en toe uitrusten en meerijden op de rug van de ezel. Een kind is snel enthousiast over de ezel en zal dan ook graag meehelpen met roskammen, borstelen en optuigen.


E-Village te Roggel
E-Village is een gamecentrum waar sportief bewegen, plezier en spel hand in hand gaan. E-Village heeft het allemaal. Of het nu gaat om games of multimediatechnieken.