Nederlands
Zoeken...
Nederlands
Algemene info
Foto's
Prijzen & Beschikbaarheid

Stacaravan met twee slaapkamers huren op Beringerzand, Limburg


De gezelligheid van het kamperen in Limburg, de luxe van een bungalow en de huurprijs die aantrekkelijk genoeg is om een weekje langer op vakantie te kunnen. U heeft geen trekhaak nodig, want op Camping Beringerzand staan de mooiste stacaravans voor je klaar! 

Stacaravans huren op de leukste kindercamping in Limburg
De stacaravans op onze familiecamping zijn van alle gemakken voorzien, zodat je de luxe van thuis niet hoeft te missen. Onze stacaravans zijn gelegen op een unieke plaats met voldoende privacy aan de rand van de centrale speeltuin. Zo kunt u gemakkelijke een oogje in het zeil houden wanneer je kinderen spelen in de speeltuin. Alle voorzieningen en faciliteiten van de camping bevinden zich om de hoek!

Faciliteiten in en rondom een stacaravan
Op onze familiecamping in Limburg vindt u topfaciliteiten voor een onvergetelijke vakantie! Zo kunt u samen met uw kinderen genieten van het verwarmde binnenzwembad, en van mei t/m september van het verwarmde buitenzwembad, binnenspeeltuin KinjerKriebel en ons unieke animatieprogramma met allemansvriend Tjezz. BIj de stacaravan is een terras op het zuiden, voorzien van een tuinset.

Algemene informatie 

  • Al onze stacaravans zijn natuurlijk rookvrij.
  • Huisdieren worden in onze stacaravans niet toegelaten.
  • Kinderbedjes en kinderstoelen zijn te reserveren. De kosten daarvoor zijn € 1,50 per stuk, per nacht. 
  • Beddengoed en bedlinnen is bij de huurprijs inbegrepen voor het opgegeven aantal personen. De kosten voor het tussentijds wisselen van het beddengoed of voor een extra set voor logés bedragen € 9 voor een 1-persoons-set en € 11 voor een 2-persoons-set. Overig linnengoed, handdoeken en theedoeken dient u zelf mee te brengen
  • In de woonkamer kunnen twee extra slaapplaatsen gemaakt worden voor de 5e en 6e persoon. Meer ruimte nodig? Boek dan onze drie slaapkamer stacaravan.
Stacaravan 2 slaapkamers
Stacaravan 2 slaapkamers
Stacaravan 2 slaapkamers
Stacaravan 2 slaapkamers
Stacaravan 2 slaapkamers