Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Seven Greens (vakantie bungalow)

Vakantiebungalow 'Seven Greens" in Limburg

Deze comfortabele vakantiewoning met drie slaapkamers voor maximaal 6 personen, is te huur op bijna 500 m² "eigen grond" in een rustige omgeving, direct tegenover camping Beringerzand. Dit bungalowparkje ligt "los" van de camping. De camping bevindt zich op een afstand van ongeveer 200 meter.

De bungalow beschikt over alles wat je met een gezin nodig hebt, een ruime woonkamer met 42'' Smart-TV, een comfortabele zithoek een houtkachel en natuurlijk ook centrale verwarming voor de koudere dagen. Een standaard keuken, maar wel van alle gemakken voorzien. Handdoeken en theedoeken dienen zelf meegenomen te worden. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met een luxe 2-persoons boxspring en een slaapkamer met een stapelbed. Op een van de grote slaapkamers kan eventueel nog een babybed (zelf meebrengen of huren) worden bijgeplaatst. De bedden zijn voorzien van beddengoed en bedlinnen.

In de badkamer bevindt zich een toilet, wastafel en een "weldadige stortdouche" die ruim water geeft. Handdoeken dienen zelf meegenomen te worden. In de wasruimte bevindt zich een wasmachine, droger, strijkplank en strijkijzer. Buitenshuis is er plek voor twee auto's op eigen terrein, en een privétuin die volledig afgesloten kan worden. Daarnaast is er een tuinhuis aanwezig voor bijvoorbeeld de fietsen. De woning is gelegen midden tussen 7 mooie bomen, bij warme dagen een heerlijke natuurlijke koelte door de bomen. Een airco is dus overbodig.

Geschikt voor minder-validen

Rosemarie en Peter zijn de eigenaren van vakantiebungalow 'Seven Greens' sedert 2011. Omdat Peter, t.g.v. een dwarslaesie rolstoel gebonden is, kochten ze deze vakantiebungalow. Alle vertrekken zijn immers gelijkvloers. De afgelopen jaren hebben ze samen de bungalow geheel gerenoveerd. Het is een gezellig stulpje geworden en voor iedereen toegankelijk.

Reserveren: Neemt u contact op met de receptie via info@beringerzand.nl of via 077 3072095,