Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Het laatste nieuws...

Woensdag 18 november

Per 19 november mag het binnenzwembad weer open...zie onderstaande voor actuele openingstijden:

 

 

Aangepaste maatregelen 5 nov t/m 17 nov 2020 binnenspeeltuin en binnenzwembad.

Binnenzwembad: Gesloten

Binnenspeeltuin: Ouders en of begeleiders kunnen plaatsnemen naast een overdekte ruimte bij de binnenspeeltuin. Alleen voor een ouder of verzorger van kinderen die begeleiding nodig hebben is het toegestaan om plaats te nemen in de binnenspeeltuin. Wij werken met blokuren zaterdag & zondag! Maximaal 30personen.


Laatste informatie betreffende de faciliteiten op recreatiepark Beringerzand

De binnenspeeltuin en het binnenzwembad zijn geopend, evenals de sanitaire voorzieningen.

Voor de binnenspeeltuin geldt een maximum van 30 personen voor kinderen tot en met 12 jaar. Personen vanaf 13 jaar kunnen plaats nemen onder de verwarmde overkapping of buiten, er komen speciale bloktijden voor ouders en kinderen onder 4 jaar.

Let op: voor personen vanaf 13 jaar geldt 1.5meter afstand en maximaal 4 personen (bubble) bij elkaar buiten gezinsverband. Voor binnenruimten geldt max 30 personen en buiten 40 personen. 

Voor het binnenbad geldt een roulatiesysteem. Op de receptie staan 30 pionnen voor het maximum van 30 personen, zolang hier pionnen staan kan er gezwommen worden voor een tijdsduur van maximaal 1,5 uur. Reserveren is niet nodig.

Met ingang van donderdag 15 oktober zijn Pater Pannenkoek, Patershof en de horeca in de binnenspeeltuin gesloten.

Vanaf deze datum kan er voor campinggasten via www.beringerzandcatering.nl broodjes, snacks, pizza, drinken en maaltijden besteld worden. Uiteraard bezorgen wij de bestellingen gratis bij de kampeerplaats of accommodatie, maar is afhalen bij onze aparte afhaalbalie mogelijk.

Ook is er in de herfstvakantie een aangepast animatieprogramma voor kinderen tot 12 jaar met leuke activiteiten…

De vuurkorven blijven beschikbaar met dien verstande dat de huidige corona maatregelen in acht dienen te worden genomen en dat de vuurkorven alleen per gezin gereserveerd kunnen worden. Met als doel om groepsvorming te voorkomen en uiteraard heeft iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid!

Bedankt voor jullie begrip in deze hectische tijden en blijf in goede gezondheid!


Let op door aangescherpte Corona maatregelen d.d. 28 september 2020 zijn er een aantal aanpassingen met betrekking tot:

  • Binnenzwembad: Maximaal 30personen inclusief kinderen. Optioneel gemaximaliseerd 1.5uur. 
  • Binnenspeeltuin: Maximaal 30personen inclusief kinderen, wij werken met blokuren. Graag bellen (077 307 20 95) of mailen (info@beringerzand.nl) om te reserveren! Ouders en of begeleiders kunnen plaatsnemen naast een overdekte ruimte bij de binnenspeeltuin. Alleen voor een ouder of verzorger van kinderen die begeleiding nodig hebben is het toegestaan om plaats te nemen in de binnenspeeltuin. Let op vol = vol!

Blokuren binnenspeeltuin: 9.00 - 10.30 // 10.45 - 12.15 //12.30 - 14.00 // 14.15 - 15.45 // 16.00 - 17.45 // 18.00 - 19.30 (vrij-zon)  


NIEUW 3 BARRELS op Recreatiepark Beringerzand...ze zijn bijna klaar voor gebruik...Deze zijn vanaf half oktober te huur!