Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Boek nu je eigen luxe Kota met 10% korting

Dinsdag 25 oktober

Het is tijd om lekker luxe te gaan kamperen. Op Recreatiepark Beringerzand vind je diverse mooie kampeeraccommodaties waar je met je gezin, vrienden of familie kunt komen genieten van al het moois in Noord-Limburg. Onze accommodaties zijn beschikbaar voor een heerlijk weekendje weg, vakantie en in het laagseizoen ook per nacht.

Reserveer nu en krijg naast de toegang tot de accommodatie ook toegang tot de diverse faciliteiten die Recreatiepark Beringerzand te bieden heeft. Denk hierbij aan een binnenzwembad, binnenspeeltuin, buitenzwembad, midgetgolf en diverse restaurants. Daarnaast is ons animatieteam druk in de weer om jong en oud te vermaken. En natuurlijk mag gratis WiFi niet ontbreken.

Boek nu je eigen luxe safaritent, kota of barrel

Je kunt direct boeken via onze website (onder huuraccommodaties) of via Glampingtijd. Glampingtijd is onderdeel van Recreatiepark Beringerzand en vertelt je alles over safaritenten en origineel overnachten. Met onze luxe glamping ervaar je de perfecte kampeervakantie in de natuur van Limburg. Je komt helemaal tot rust, terwijl je profiteert van alle voordelen van kamperen. Zien we je binnenkort?