Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Seniorencamping

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Camping Beringerzand in Panningen is de ideale seniorencamping waar je ook met de kleinkinderen terechtkunt. Onze camping heeft een ruim aanbod aan animatie om de kleinkinderen bezig te houden, maar er zijn ook faciliteiten waar de senioren zich mee kunnen vermaken. Meer weten? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

Een seniorencamping in Panningen die van alle comfort is voorzien

Camping Beringerzand beschikt over ruime kampeerplaatsen van gemiddeld 100 m². Hierdoor is er dus voldoende ruimte voor een camper of caravan. Wanneer je hier niet over beschikt, zijn er ook stacaravans of andere accommodaties die tijdens de vakantie worden verhuurd. Alle kampeervelden worden ingedeeld aan de hand van de leeftijd van de kinderen, dus de kleinkinderen hebben altijd leeftijdgenootjes om zich heen mee te kunnen spelen!

Een seniorencamping met entertainment voor jong en oud!

Op de seniorencamping is zowel iets te doen voor de kleinkinderen als voor de opa’s en oma’s. Zo is er voor de kleinkinderen een overdekt speel- en zwemparadijs en is elk kampeerveld voorzien van een speeltuin. Er is ook een buitenzwembad met glijbaan en een buitenspeeltuin, dus er is altijd wat te doen ook al zit het weer tegen. Voor de opa’s en oma’s is het mogelijk een fiets te huren. De omgeving van de seniorencamping is voorzien van verschillende mooie fietsroutes, maar het is ook mogelijk om met de fiets de camping te verkennen. Daarnaast rijdt de Beringerzand-Express over de camping, waar de kinderen een ritje in kunnen maken en de senioren de trein besturen.

Dit altijd al met de kleinkinderen willen doen? Boek dan nu een verblijf!

Klinkt de seniorencamping als muziek in je oren? Wacht dan niet te lang en boek je verblijf via de website. Zo is er geen enkele mogelijkheid dat je naast deze droomvakantie grijpt! Voor verdere vragen kan je bellen naar +31 (0) 307 20 95.

Ook interessant

Tipi tent camping Nederland | ANWB camping met zwembad | Camperplaatsen Limburg

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.