Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Tipi tent camping Nederland

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Altijd al een vakantie door willen brengen in een tipi tent op een camping in Nederland? Dat kan bij Camping Beringerzand in Limburg! Deze camping beschikt drie zeer ruime tipi tenten, waardoor je een heus indianengevoel beleeft tijdens je vakantie. Wil je meer weten of heb je vragen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

Verblijf in een tipi tent op de leukste camping van Nederland

De tipi tent die op onze camping in Nederland te vinden is, heeft een doorsnede van 7 meter en zijn 9 meter hoog. De bovenkant van de tent kan opengezet worden, wat hetzelfde effect heeft als het openzetten van een raam in een huis. Daarnaast is het dak voorzien van een extra ‘buitendak’, om zo te tent te beschermen tegen de regen. Het dak is doorzichtig, waardoor je ’s avonds geniet van de prachtige sterrenhemel boven de tent. Daarnaast biedt deze tipi tent van Camping Beringerzand in Nederland ruimte voor 6 slaapplaatsen, waarvoor matrassen aanwezig zijn. Het enige wat je zelf meeneemt, zijn slaapzakken, handdoeken en al het andere wat je nodig hebt om deze vakantie nog onvergetelijker te maken!

Haal de cowboy of indiaan in je naar boven en boek nu je verblijf!

Ben je een liefhebber van western en kan je niet wachten om te overnachten in een tipi tent op de leukste camping van Nederland? Boek dan nu een verblijf op onze website! Hier zie je een uitgebreid overzicht aan beschikbare data, waardoor je precies weet wanneer je in een van de tipi tenten terechtkunt. Mochten er verder nog vragen zijn? Bel dan naar +31 (0)77 307 20 95.

Ook interessant

ANWB camping met zwembad | Camperplaatsen Limburg | Camping boeken Nederland

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.