Reserveren, en dan ?

Een korte uitleg over het boekingstraject. 

Indien de inhoud van deze website niet geheel duidelijk is, of u gewoon nog vragen heeft, bel ons dan op telefoonnummer +31 77 3072095, dagelijks tussen 10.00 en  17.00 uur en wij zullen u hierin telefonisch adviseren. 

  • Nadat u via deze website uw reservering heeft gemaakt, ontvangt u automatisch in uw mailbox uw bevestigings-factuur.
  • Uw plaats staat dan voor u gereserveerd.
  • Mocht er in uw boekingsgegevens een onjuiste invoer gedaan zijn, dan zullen wij deze corrigeren. In dat geval ontvangt u binnen 24 uur een aangepaste bevestigings-factuur. In dat geval nemen wij contact met u op.

Betalingen:  Voor zowel de Kampeerplaatsen, Tipitenten, Stacaravans en Vakantiewoning 't Witte Huis betaalt u de helft van het totale factuurbedrag als aanbetaling. Het resterende bedrag dient u 3 weken voor aankomst te betalen. U kunt de betalingen verrichten per kas, per pin, per bankoverschrijving of met Ideal.

Mocht u een andere betalingsregeling wensen,schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Van uw betaling ontvangt u geen bevestiging. Via ons reserveringssysteem ontvangt u een bevestiging, met daarop een link naar een Online Gastcentrum en een wachtwoord. U kunt dan zelf, via internet, de status van uw boeking en betalingen bekijken. Tevens is uw bank- of giroafschrift uw betalingsbewijs.

Via de knop
'reserveer nu!' komt u in het boekingssysteem. Per onderdeel volgt u eenvoudig de stappen, en klikt op verder. Voordat u helemaal akkoord geeft, heeft u de totaalprijs al gezien. U kunt eenvoudig bekijken welke kampeerplaatsen, tipi's, stacaravans (of vakantiewoning) er vrij zijn in uw vakantieperiode. Nog makkelijker, iedere plaats beschikt unieke eigenschappen, zoals de afstand naar het sanitaire gebouw, de soorten speeltoestellen op het veldje, wel of niet op een autovrij veldje (parkeren doet u dan ernaast), zonnig of net iets minder zonnig. Vanaf de tarievenlijst - kampeer-arrangementen kunt u zelfs rechtsreeks van ieder arrangement de beschikbare kampeerplaatsen zien.    

Indien u alleen een brochureaanvraag (deze kunt u hier downloaden) of anderszins met ons wilt communiceren, dient u dit te doen door uw vraag te stellen via de knop CONTACT 

Op uw boeking zijn Recron-voorwaarden van toepassing. Recron is de branche-organisatie voor Recreatie Ondernemingen. De Recron-voorwaarden zijn tot standgekomen in samenwerking met de ANWB en Consumentenbond. U mag er dus op vertrouwen dat uw vakantie bij een Recron-bedrijf in goede handen is. 

Klik op de onderstaande link van RECRON-Service om zelf online een ANNULERINGSVERZEKERING af te sluiten

/

U kunt hieronder de betreffende Recron-formulieren downloaden: