Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Kampeerplaatsen Limburg

  • Snel online te boeken
  • ANWB erkende camping
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Als je op zoek bent naar ruime kampeerplaatsen, dan bekijk dan zeker eens het aanbod van Camping Beringerzand in Limburg. Met ruim 350 kampeerplaatsen is er voor iedereen een geschikte kampeerplaats. Een leuke bijkomstigheid is dat de kampeerplaatsen op de camping ingedeeld zijn op de leeftijd van de kinderen. Hierdoor heeft je zoon of dochter altijd een leeftijdsgenootje in de buurt om mee te spelen. En voor jou is het ook handig, want je kunt op deze manier makkelijk een oogje in het zijl houden. Bekijk dus het aanbod aan kampeerplaatsen en boek je verblijf!

Kampeerplaatsen boordevol comfort op de leukste camping van Limburg

Alle kampeerplaatsen die wij hebben, zijn comfortplaatsen. Dit komt doordat ze van alle gemakken zijn voorzien, zoals 10 ampère stroom, een watertappunt tussen twee kampeerplaatsen, stroomaansluiting en een CAI aansluiting. Er zijn zelfs twee velden die zijn voorzien van vuilwaterafvoer. Daarnaast is er voldoende ruimte, aangezien alle kampeerplaatsen op deze camping in Limburg gemiddeld 100 m² zijn.

Op zoek naar meer luxe op een kampeerplaats?

Wil je wel komen kamperen, maar wil je niet met een caravan of tent hier komen staan? Geen probleem, want ook daar heeft Camping Beringerzand een oplossing voor. Zo zijn er namelijk vier ‘glamping’ mogelijkheden die je verblijf op onze camping net zo aangenaam maken. Denk aan een tipi tent, een bamboe lodge tent, een vakantiebungalow of een stacaravan. Hoe fijn je het ook vindt om te kamperen, hier kan het allemaal. Boek nu snel je verblijf via onze website en kom het zelf ervaren. Voor vragen kan je bellen naar +31 (0)77 307 20 95. Tot snel!

Ook interessant

Seniorencamping | Tipi tent camping Nederland | ANWB camping met zwembad

Heb je een vraag? Stel hem dan direct.